V.V. Vosmeer

Oud Vossemeer

21 mei 2022

Vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Net als de eerste wedstrijd weer tegen de meiden van Prinsenland. (6-3 verloren)
Het was mooi weer en iedereen had er weer zin in. Omdat de jo9 een speler tekort kwam wilde Thayson ze wel uit de brand helpen. Hij heeft een goede wedstrijd gespeeld.
We startte de wedstrijd met Thijmen op doel. En ondanks dat we de eerste wedstrijd niet veel in te brengen hadden was dat nu anders. We hielden knap stand tegen een tegenstander die bijna allemaal 1à2 jaar ouder zijn. We gingen de rust in met een 0-0.
Na de ranja ging Vince keepen en het bleef nog lang 0-0 maar uiteindelijk kwamen ze toch nog 2x door de verdediging. 0-2 eindstand maar wel een goede wedstrijd van onze jeugd.
De laatste weken trots om te zien dat er dit seizoen bij iedereen op alle vlakken vooruitgang te zien is en dat we vooral plezier hebben met elkaar op het veld.
Top jongens en meiden 👍🏻

14 mei 2022

Vandaag was er een wedstrijd tegen de Tholense Boys jo8.
Eerste helft stond Thijmen op het doel. De 2e helft heeft Kris gekeept.
Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat we tegen een sterke tegenstander stonden. En we stonden dan ook snel achter. Maar gelukkig hadden we wel plezier en dat is het belangrijkste. Eindstand was 4-13. Alle doelpunten van vosmeer zijn gemaakt door Thayson.