17-9-2022  Vosmeer JO8-1  -  Steenbergen JO8-2

Eerste thuiswedstrijd stond vandaag op het programma tegen Steenbergen jo8-2
Na  het doorschuiven van oudere spelers naar de jo9 hebben we een leuke jonge club jongens en meiden. En een pak minder wissels. Op de training was te zien dat de jongens en meiden flink geoefend hadden in de vakantie.
Het weer was niet al te best met veel regen, maar iedereen had er zin in en dat was te merken.
Vosmeer startte sterk en kwam verdient op voorsprong door een doelpunt van Owen.
Daar bleef het echter niet bij want vosmeer wilde meer. En door een mooi schot van Pepijn werd het 2-0.
Hierna verslapte de aandacht waardoor Steenbergen terug in de wedstrijd kon komen en zelfs gelijk maakte.
Net voor rust zorgde Sarah ervoor dat we met een voorsprong naar het wel verdiende bekertje ranja konden. 3-2 met rust.
De 2e helft waren we de weg een beetje kwijt en stonden we tegen ons zelf en tegen de tegenstander te voetballen.
We konden lang de voorsprong vast houden maar tegen het einde van de wedstrijd was de vermoeidheid zichtbaar en kon Steenbergen gelijk maken en uiteindelijk nog 2x scoren.
Helaas verloren (3-5) maar wel gestreden! Goed gespeeld jongens en meiden.

24-9-2022  Vosmeer JO9-1  -  NOAD´67 JO9-1

24-9-2022  Vosmeer JO11-1  - SJO BDC JO11-2

24-9-2022  Vosmeer 35+ - NOAD´67 35+

1-10-2022  SC Stavenisse JO8-1  -  Vosmeer JO8-1

Na een weekje rust mochten we vandaag weer de wei in. Vandaag begon Pepijn onder de lat. De eerste helft was lang 0-0 en veel kansen over en weer. Waar vosmeer vergat te scoren deden ze dat bij Stavenisse wel.
2-0 de rust in! Na een lekker bekertje ranja, wat laatse aanwijzingen en een keepers wissel gingen we 2e helft.
2e helft stond kris onder de lat.
Pepijn had na zeer goed gekeept te hebben in de eerste helft zijn kruid nog niet verschoten en ging voorop in de strijd. Dat betaalde zich meteen uit in 2 doelpunten van hem.
Sarah zorgde er zelfs voor dat we op voorsprong kwamen et een mooi schot. Hierdoor schrokken ze ook wakker bij Stavenisse die daardoor weer 2x scoorden. Het team was  geenzins van plan te verliezen en streden samen om nog een doelpunt te maken. Dit gebeurde ook met een fraai doelpunt van Pepijn. Hiermee heeft hij een mooie hattrick te pakken. Goed gestreden jongens en meiden en verdiend een punt mee naar Vosmeer.

1-10-2022  Vosmeer VR1 - VVC´68 VR1

1-10-2022  Tholense Boys JO9-2 -  Vosmeer JO9-1
1-0 achter, 2-1 voor...3-2 achter...3-3, 4-3 achter... de gelijkmaker... kansen aan beide kanten op de winst, op de lat,  reddingen van de keepers.... 4-4 gebleven maar leuke wedstrijd gezien en goed gespeeld allemaal van JO9!!⚽👍🏼

8-10-2022  Vosmeer JO8-1  -  MOC´17 JO8-5

8-10-2022 Vosmeer JO9-1 -  SJO BDC JO9-1

8-10-2022 Vosmeer JO11-1  -  MZC JO11-3

15-10-2022  Vosmeer JO14-1  - WHS JO14-1

15-10-2022  Vosmeer JO18-1  - SJO De Markiezaten JO18-1