V.V. Vosmeer

Oud Vossemeer

 

Welkom bij V.V. Vosmeer!

Onze vereniging bestaat al sinds 1946 en daar zijn we heel trots op!

Wij kennen een roemrijke historie. V.V. Vosmeer heeft heel wat kampioenschappen mogen vieren en wij hopen in de toekomst nog meer sportieve successen te behalen. Maar het belangrijkste bij onze onze vereniging is dat we graag zien dat alle leden, ouders en kinderen, vrijwilligers, sponsoren en supporters met plezier naar ons sportpark “De Vossenberg” willen komen om te voetballen en/of in sociaal verband actief bezig te zijn. En dat de prettige en sportieve sfeer binnen onze vereniging blijft behouden.

Onze club heeft door de jaren heen door een hechte vrijwilligersgroep bestaansrecht weten te houden en we zouden graag zien dat in de toekomst dat ook wordt voortgezet voor onze jeugd, die lekker in het ons eigen dorp wil blijven voetballen. Ouders van jeugdspelers of eigenlijk iedereen uit Oud Vossemeer en omstreken, kom een keer kijken op Sportpark De Vossenberg en wie weet raak je ook betrokken bij deze mooie club! Welkom! Tot ziens!

Bestuur V.V. Vosmeer



Alle wedstijden tot aan de winterstop komen te vervallen...


                     Speciaal voor onze leden: De V.V. Vosmeer leden WEBSHOP!

     Speciaal voor alle leden met aantrekkelijke kortingen op v.v. Vosmeer sportkleding en sportartikelen

 

 

                           

                       






Bestuursbeslissing VV Vosmeer

Het bestuur heeft besloten om, in navolging van het merendeel van de voetbalverenigingen op het eiland geen wedstrijden meer te spelen. Hiermee wordt gehoor gegeven aan het naleven van de huidige Coronamaatregelen. Dit betekent dat de competitie voor alle jeugd en seniorenteams wordt stilgelegd.

Namens het bestuur,

Gert Heijboer

Voorzitter VV Vosmeer

V.V. Vosmeer 75 Jaar

75 jaar geleden werd onze voetbalclub opgericht. Een mijlpaal! Laten we hopen op minimaal nog 75 jaar. Lees hier meer

Nieuwe sponsor: Hovellery

Hovellery en V.V. Vosmeer hebben besloten om zich aan elkaar te verbinden. Met deze steun heeft de club er een mooie sponsor bij! Een sierraad van een hopelijk fijne samenwerking! 

Nieuwe sponsor: Protix

De selectie van VV Vosmeer heeft een nieuwe kledingsponsor. De firma Protix uit Bergen op Zoom. Wat Protix doet, lees je hier

De Grote Clubactie ...

was dit jaar weer een enorm succes. De kinderen zijn actief lootjes gaan verkopen wat resulteerde in een bedrag van maar liefst €1041,60 

Lees hier verder 




04615