V.V. Vosmeer  
Oud Vossemeer


V.V. Vosmeer verkoopt loten met de Grote Clubactie
Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor de jeugd en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 1 oktober. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.
Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in zijn werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.  

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Hierbij ook nog de algemene link om loten te verkopen. Als je hier op klikt kom je op de pagina van V.V. Vosmeer en kun je de speler kiezen van wie je de loten wilt kopen.
https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.-vosmeer/260340

 

Vanaf 5 september kun je als lid van de Rabobank weer stemmen op jouw favoriete club. Ook VV Vosmeer doet weer mee! Stem je ook op ons? Dit kan via de Rabo app of op www.rabobank.nl/clubsupport.
Nog geen lid? Je kunt nog steeds lid worden via www.rabobank.nl/leden/lid-worden zodat je kunt stemmen.


 Welkom bij V.V. Vosmeer!

Onze vereniging bestaat al sinds 1946 en daar zijn we heel trots op!

Wij kennen een roemrijke historie. V.V. Vosmeer heeft heel wat kampioenschappen mogen vieren en wij hopen in de toekomst nog meer sportieve successen te behalen. Maar het belangrijkste bij onze onze vereniging is dat we graag zien dat alle leden, ouders en kinderen, vrijwilligers, sponsoren en supporters met plezier naar ons sportpark “De Vossenberg” willen komen om te voetballen en/of in sociaal verband actief bezig te zijn. En dat de prettige en sportieve sfeer binnen onze vereniging blijft behouden.

Onze club heeft door de jaren heen door een hechte vrijwilligersgroep bestaansrecht weten te houden en we zouden graag zien dat in de toekomst dat ook wordt voortgezet voor onze jeugd, die lekker in het ons eigen dorp wil blijven voetballen. Ouders van jeugdspelers of eigenlijk iedereen uit Oud Vossemeer en omstreken, kom een keer kijken op Sportpark De Vossenberg en wie weet raak je ook betrokken bij deze mooie club! Welkom! Tot ziens!

Bestuur V.V. Vosmeer


Speciaal voor onze leden: De V.V. Vosmeer leden WEBSHOP!
Speciaal voor alle leden met aantrekkelijke kortingen op v.v. Vosmeer sportkleding en sportartikelen. Voor info, kijk op de webshop of klik hier

 

 

 

                           

                       
V.V. Vosmeer 75 Jaar

75 jaar geleden werd onze voetbalclub opgericht. Een mijlpaal! Laten we hopen op minimaal nog 75 jaar. Lees hier meer

Nieuwe sponsor: Hovellery

Hovellery en V.V. Vosmeer hebben besloten om zich aan elkaar te verbinden. Met deze steun heeft de club er een mooie sponsor bij! Een sierraad van een hopelijk fijne samenwerking! 

Nieuwe sponsor: Protix

De selectie van VV Vosmeer heeft een nieuwe kledingsponsor. De firma Protix uit Bergen op Zoom. Wat Protix doet, lees je hier