V.V. Vosmeer

Oud Vossemeer


30 Oktober

Zaterdag 30 oktober stonden er 2 wedstrijden gepland op sportpark de Vossenberg. De JO14-1 moest om 09.30 uur spelen tegen de leeftijdsgenoten uit Nispen. Vosmeer zat nog te wachten op hun eerste overwinning. Het was een spannende wedstrijd en bij rust was het 3-3. In de 2e helft hadden beide teams kans op de overwinning en hield Jesper met een aantal goede reddingen Vosmeer op de been. Kort voor tijd scoorde Cerdric de winnende en werd de eindstand bepaald op 4-3.

30-10 De JO16 speelde om 11 uur tegen WVV '67 uit Woensdrecht. Ondanks de regen hadden de jongens er zin en dit was ook direct te zien in de wedstrijd. Het werd snel 1-0 waarna kort daarna ook de 2-0 en 3-0 volgden. Daarna kwam WVV '67 beter in de wedstrijd en gingen we de rust in met een 5-2 voorsprong. Na rust was de pijp leeg en liep Vosmeer uit naar 12-2. Wat leuk is om nog te melden is dat er 8 verschillende spelers hebben gescoord en dat Ciroshen zijn 1e doelpunt ooit heeft gemaakt. Door deze overwinning is Vosmeer geklommen naar de 2e plaats op de ranglijst. 3 punten achter Krabbendijke. Volgende week speelt de JO16 uit tegen Smerdiek. De nummer 3 op de ranglijst. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden

6 November

6/11 Vandaag speelde Vosmeer JO16 de derby uit tegen Smerdiek. De teams staan gelijk in de ranglijst (2e) dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vosmeer begon sterk aan de wedstrijd en had na een kwartier al vier goede kansen om de 0-1 te maken, maar dit lukte helaas niet. Uit een counter maakte Smerdiek tegen de verhouding in 1-0. Gelukkig scoorde Gijs kort daarna de 1-1 en gingen we met die stand de rust in. Na de rust startte Vosmeer weer fanatiek en kwamen we na een mooie actie van Gijs op voorsprong. Er volgenden veel kansen op de 1-3 maar uit een corner van Smerdiek werd het 2-2. Het bleef spannend en 5 minuten voor tijd werd het zelfs 3-2 voor de tegenstander. Gelukkig lieten de spelers van Vosmeer het er niet bij zitten en kort voor tijd maakte Guus na een mooie aanval de 3-3. Volgende week spelen we weer tegen Smerdiek maar nu voor de beker. Hopelijk komen we dan wel met een overwinning van het veld.

6/11JO9-2 speelde thuis tegen SJO DBC JO9-3. Als snel leek er niets te halen en speelde we heel goed, wat al snel resulteerde in doelpunten. Onze nieuwe aanwinsten Joris en Thijs wisten eveneens te scoren, omdat er ook goed werd overgespeeld en we actief op zoek gingen naar doelpuntjes en niemand werd overgeslagen. Maar ook verdedigend hebben we goed gewerkt en kon de tegenstander amper kansen creeeren. De eindstand werd 10-0 en was zeker verdiend!

6-11 JO9-1 had een thuiswedstrijd tegen Roosendaal JO9-3. Heerlijk om ze allemaal zo te zien voetballen. Iedereen had er weer veel zin in en dat was te zien. Onder toeziend oog van een prima fluitende scheidsrechter was iedereen goed aan het verdedigen, overspelen naar elkaar en het vrijlopen ging erg goed. Allemaal een dikke pluim! Met als resultaat een mooie overwinning van 11-1.

6/11 JO-12 speelde een leuke wedstrijd vandaag tegen HSC'28 in Heerle. Met de rust stonden ze 1-3 voor. 15 minuten voor einde wedstrijd stond het 3-3. In het laatste kwartier hebben ze de wedstrijd toch naar zich toegetrokken en met 3-6 gewonnen.

6/11 Na de herfstvakantie mochten de kinderen Vvan JO7 weer de voetbalwei in. Iedereen was gemotiveerd en had er weer zin in. Vanaf het begin van het seizoen is er een nieuwe opzet vanuit de KNVB gelanceerd. Er wordt nu gespeeld in toernooi vorm. 3 wedstrijden van 10 minuten tegen verschillende tegenstanders. Dit weekend werd er gespeeld tegen VVC, Tholense boys en WHS. Ondanks de kou waren we de eerste wedstrijd tegen VVC toch  scherp en wonnen deze wedstrijd met 2-0.

De tweede wedstrijd tegen Tholense boys ging lang gelijk op, maar tegen het einde trok vosmeer net aan het kortste eind en werd de wedstrijd met 2-1 verloren.

Na een welverdiend bekertje ranja maakte we ons op voor de laatste wedstrijd van de dag tegen WHS. Het verlies tegen Tholense boys had geen weerslag op deze wedstrijd en werd gewonnen met 3-0.

Al met al was het weer een leuke geslaagde ochtend.

6/11 JO14 Cluzona-Vosmeer Na slecht begin, op een door fouten en matig verdedigen, 2-0 achter. Daarna werden ze wakker en ging het steeds beter, wat resulteerde in een 3-2 voorsprong. Daarna nog 6/7 kansen om de wedstrijd te beslissen, doordat de bal er niet in ging, en Cluzona in de laatste seconde wel scoorde, werd de eindstand onnodig 3-3.

6/11 Verslag wedstrijd Vosmeer VR1 - Steenbergen VR1: Na de eerste minuten bleek al dat Steenbergen een zware kluif zou worden. Het team speelde meerdere malen de bal rond het veld met één keer raken. Dit spiegelde zich al snel af op het scorebord, na 10 minuten stond Steenbergen al met 0-2 voor. Ondanks dat bleef Vosmeer strijden om een resultaat te halen. Helaas bleek de kwaliteit van Steenbergen te veel voor de hardwerkende Vosmeer dames. Aan het einde van de wedstrijd stond een ontluisterende 0-11 op het scorebord. Het is wel een compliment waard dat de dames van Vosmeer tot aan het einde van de wedstrijd bleven strijden, en het de tegenstander met vlagen knap lastig te maken.

13 November

13-11 JO16 Vosmeer-sSerdiek voor de beker:  na een gelijkspel van een week geleden in de competitie tegen smerdiek de kans om dat recht te zetten thuis in de bekercompetitie.  Na een slappe start kwamen we 0-1 achter maar daarna pakten we goed door om zo in de 1 ste helft met 3-1 de kleedkamer in te gaan. De tweede helft was wat fysieker en ja de 3-2 en later 4-3 werd het nog erg spannend het laatste kwartier. Maar de vosmeer vechtlust kwam wel bovendrijven en zelfs met 10 man de laatste 10 minuten hielden we stand. Op naar de volgende ronde. Chapeau JO16. Goals gemaakt door Youri daarna 2 keer Gijs en de 4-2 door Rehuel.

13-11 Vandaag weer een spannende en vroege wedstrijd voor de JO9-1. Dit keer een uitwedstrijd tegen Halsteren en dat bleek een leuke en goede tegenstander te zijn. Ging redelijk gelijk op en er waren kansen voor allebei de teams. Door onze goede keeper Luca Fase die veel ballen tegenhield en door doelpunten van Jones 2x, Amy 2x, Noah, Kyle en Thijn hebben we ook deze wedstrijd gewonnen. Eindstand 4-7.

13-11 Zaterdag heeft jo12 een thuiswedstrijd tegen Kruisland gespeeld. De tegenstander begon duidelijk feller aan de wedstrijd dan wij waardoor we snel tegen een 0-2 achterstand aankeken. Na de rust begonnen we sterk aan de tweede helft en vonden we met 3-4 de aansluitingstreffer. In het laatste kwartier namen we steeds meer risico om de gelijkmaker te forceren maar kregen hierdoor we in de slotfase alsnog 2 doelpunten tegen en verloren we de wedstrijd uiteindelijk met 3-6.

13-11 Deze week mochten we weer 3 wedstrijdjes spelen. Ditmaal op Smerdiek.

De eerste wedstrijd was tegen de Tholense boys en werd gewonnen met 5-3.

De tweede wedstrijd werd tegen Smerdiek gespeeld en ondanks dat de tegenstander een kop groter was dan onze spelers hebben ze goed gespeeld en 5-1 gewonnen.

De laatste wedstrijd was tegen WHS. In de wedstrijden ervoor had iedereen gescoord behalve Ian. We hebben de andere gevraagd om Ian aan een doelpunt te helpen. Door goed samenspel en echt teamwork maakte hij het eerste doelpunt.

Deze wedstrijd werd met 4-1 gewonnen.

Goed teamwork van jullie!

                                     20 november

Vosmeer JO12-1 heeft de wijze lessen van de vorige wedstrijd vandaag tegen Alliance goed in praktijk gebracht door van de eerste tot laatste minuut als een team te verdedigen. Het was een spannende maar sportieve wedstrijde tegen een gelijkwaardige tegenstander. Vosmeer kwam door een penalty al vroeg op een 1-0 achterstand. Geregeld lukte het om de gelijk te komen tot 5 minuten voor tijd toen Vosmeer met 3-2 achterstond en zelf een penalty kreeg die door Kian werd verzilverd. In de laatste minuut na goed verdedigend werk van Vosmeer kreeg Rens de bal op het middenveld en hij wist Mees te bereiken die de winnende treffer binnen schoot.  Eindstand 3-4 overwinning voor Vosmeer.

Vosmeer JO14/1-MOC JO14/3.

We hadden iets goed te maken, tegen deze tegenstander, na devverloren bekerwedstrijd 4-0 uit. Door slap en onzorgvuldig voetbal, al snel met 3-0 achter. Door strafschop 1-3,  kwamen we iets beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een paar kansen. Via snelle tegen aanval 1-4. Tweede helft via snelle uitbraak 2-4. Tijdje ging het gelijk op, tot iedereen weer stond te kijken hoe de tegenstander, elkaar goed aanspeelden en de 2-5 maakten. Tegen een niet al te goede tegenstander, met 5-2 verliezen had niet nodig geweest.

Als iedereen iets feller/meer inzet en elkaar beter aanspeelt, zullen resultaten beter worden.

Vandaag speelde Vosmeer JO16 thuis tegen Dosko JO16. Dosko staat een stuk lager op de ranglijst maar daar was in het begin van de wedstrijd weinig van te merken. Het waren technisch sterke voetballers en na 10 minuten kwamen we op een 0-1 achterstand. Het spel bleef slordig maar na een goal van Rehuel kwamen we op 1-1. Daarna ging Vosmeer beter voetballen en scoorde eerst Rehuel uit een corner de 2-1 en daarna Guus de 3-1.

Na de rust bleef het spannend en 10 minuten voor tijd kwam Dosko terug tot 3-2. Gelukkig scoorde Bas kort voor tijd 4-2 en was de overwinning voor Vosmeer. Door deze overwinning zijn we gestegen naar de 2e plaats op de ranglijst.

Deze week speelde de dames van Vosmeer uit tegen de dames van De Fendert. De dames van Vosmeer waren naar de wedstrijd gegaan met wat weinig speelster, maar dat was niks wat de mentaliteit van het team niet kon doen vergeten. Na ongeveer 25 minuten stond de stand namelijk al op 0-2. Beide doelpunten kwamen tot stand door een goede individuele actie, waar de eerste een assist en de tweede een goal opleverden uit de genoemde acties. Vlak voor rust kregen we echter een goal tegen, waardoor we met 1-2 de rust in gingen. De tweede helft was van de uitploeg wat minder, maar de keeper bleek in uitzonderlijke vorm en hield het team lang op de been. 10 minuten voor tijd kreeg ze helaas een schot wat zelfs voor haar te machtig was van dichtbij uit een standaardsituatie, wat de eindstand op 2-2 zette. Deze uitslag is zeker terecht, waar beide teams ongeveer een helft de bovenliggende partij zijn geweest. Door het harde werk van de dames mogen we 2-2 een goed resultaat noemen.