V.V. Vosmeer

Oud Vossemeer

De wedstrijden van komend weekend:

6-12-2021

Bestuursbeslissing VV Vosmeer

Het bestuur heeft besloten om, in navolging van het merendeel van de voetbalverenigingen op het eiland geen wedstrijden meer te spelen. Hiermee wordt gehoor gegeven aan het naleven van de huidige Coronamaatregelen. Dit betekent dat de competitie voor alle jeugd en seniorenteams wordt stilgelegd.

Namens het bestuur,

Gert Heijboer

Voorzitter V.V. Vosmeer

Wedstrijdverslagen van het afgelopen weekend (4-12-2021):

JO9-1

Ook in het sinterklaasweekend

Was iedereen weer present

Dit keer naar Bergen op Zoom

Zo vroeg was iedereen nog een beetje loom

Maar eenmaal wakker en fris

Wist iedereen weer wat overspelen is

De doelpunten vlogen er weer in

Dat was het begin

Van een ruime winst van 9-1

Heel goed gespeeld van iedereen

Van goed verdedigen tot samen aanvallen

Dat is waar het om draait bij voetballen

Wat een leuk team en wat een spel

Ga zo door dan komen jullie er wel!

Vergeet allemaal het overspelen niet

Groeten van de voetbalpiet

JO-16

De JO16 speelde zaterdag 4 december tegen de hekkensluiter HVV '24 uit Hulst. Het was in het begin echter geen makkelijke wedstrijd maar na ongeveer 10 minuten spelen kwam Vosmeer op 1-0 door een mooie goal van Nick. Daarna liep Vosmeer snel uit naar 4-0 door 2 doelpunten van Rehuel en 1 van Nick. Kort voor rust scoorde HVV de 4-1 maar direct daarna maakte Bas de 5-1. Gelukkig werd er afgefloten voor de rust want het begon flink te regenen.

In de 2e helft liep het lang gelijk op totdat er een speler van HVV het veld werd uitgestuurd. Vosmeer scoorde nog een paar keer door Youri, Guus en Guus waardoor de eindstand uiteindelijk 9-2 werd en waardoor Vosmeer steviger op de 2e plaats komt te staan.

JO-14

Vandaag stond voor JO14 een tegenstander op programma uit de top 3, zelf staan we 1 na laatste.

Als experiment de opstelling enz. door spelers zelf laten regelen, om te laten zien dat ze het eigenlijk

zelf in de hand hebben om wedstrijd te winnen.

Dit resulteerde in een eerste helft waarin we, gezien de kansen met 3-0 voor hadden moeten staan.

Met 1-0 de rust in, tweede helft drong de tegenstander iets meer aan.

Door erg hard werken en elkaar positief te coachen een tweede doelpunt gescoord.

Conclusie uit deze wedstrijd, door je best te doen (ook op een positie die je niet echt leuk vind).

Als team kun je het iedere tegenstander moeilijk maken.

Zolang je maar als team voetbalt, heb je zelf geen coach nodig.

Vandaag bewezen.

TEAM TOP PRESTATIE VANDAAG